Giant Kini Berwajah Baru dan Tawarkan Pelbagai Promosi Menarik

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Giant Kini Berwajah Baru dan Tawarkan Pelbagai Promosi Menarik

Giant Kini Berwajah Baru dan Tawarkan Pelbagai Promosi Menarik | Tahniah Giant atas pembaharuan terbaru termasuklah berwajah dan logo baru. Baru-baru ini aku berpeluang untuk ke majlis pelancaran logo dan wajah baru Giant di Giant Hypermarket Kota Damansara.  Pasaraya Giant sememangnya merupakan tempat yang aku dan keluarga membeli barang keperluan. Dengan pembaharuan dan wajah baru ini, pastinya aku lebih excited nak beli belah di Giant selepas ini!

Giant Kini Berwajah Baru dan Tawarkan Pelbagai Promosi Menarik

Kepada anda yang tak tahu, Giant telah wujud sejak tahun 1944 lagi dan  sehingga kini Giant sentiasa memberikan pengalaman beli belah terbaik, juga menyediakan pelbagai barangan dan tampil dengan pembaharuan yang lebih segar. Pembaharuan terbaru ini menyaksikan 57 cawangan pasaraya Giant diberi wajah baru dan majlis pelancarannya telah diadakan di Giant Hypermarket Kota Damansara, Selangor.

Giant Kini Berwajah Baru dan Tawarkan Pelbagai Promosi Menarik

Giant Kini Berwajah Baru dan Tawarkan Pelbagai Promosi Menarik


7 Pengalaman Beli Belah Menarik di Giant (Berwajah Baru) 

Wajah Baru Giant

Giant tampil dengan wajah baru, logo baru dan pelbagai lagi pembaharuan kepada pelanggan termasuklah dari segi servis, kualiti produk dan juga nilai pembelian. 

Freshness Promise Sejak awal tahun 2000, Giant telah menjadi salah satu lokasi membeli barangan harga terendah di Malaysia. Giant juga telah menerima Fair Price Award pada tahun 2016 yang dianugerahkan oleh Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK) untuk kualiti, nilai dan juga servis kepada pelanggan pada harga yang berpatutan.

Giant Kini Berwajah Baru dan Tawarkan Pelbagai Promosi Menarik

Sehingga kini, Giant kekal komited untuk memberikan dan menyediakan barangan segar pada nilai yang terbaik kepada pelanggan. Antara pembaharuan terbaru adalah paparan yang lebih jelas, lebih banyak pilihan produk dan pilihan pembelian. Sebagai komitmen kepada pelanggan, sekiranya pelanggan tidak berpuas hati, Giant akan memberikan pembayaran balik 100%!

Giant Kini Berwajah Baru dan Tawarkan Pelbagai Promosi Menarik

New Range Lebih daripada 2000 barangan baru termasuklah barangan segar, barangan runcit, barangan keperluan isi rumah disediakan untuk memberi pilihan yang lebih banyak buat pelanggan.

Giant Kini Berwajah Baru dan Tawarkan Pelbagai Promosi Menarik

Ringgit Zone Tersedia di beberapa cawangan terpilih, antara pembaharuan terbaru Giant dengan harga RM3/- untuk kesemua kategori kepada pelanggant yang ingin berbelanja secara bajet. Pelbagai produk terbaru daripada snek kepada peralatan daput, barangan rumah, barangan penjagaan diri pada harga RM3/- sahaja.

World of Food Pelanggan di Giant sekarang dapat menikmati pelbagai pilihan barangan lebih banyak makanan import dari pelbagai negara di dunia, juga termasuklah makanan tempatan daripada syarikat tempatan.

Giant Kini Berwajah Baru dan Tawarkan Pelbagai Promosi Menarik

Store-in-store Guardian, Health & Beauty Care juga telah dibuka di dalam Giant, memberikan pilihan lebih menarik untuk pelanggan. Untuk hujung April, sebanyak 35 pasaraya Giant yang bakal mempunyai Guardian store-in-store untuk memberikan keselesaan dan kemudahan kepada pelanggan.

Value Deals Untuk memberikan keterujaan buat pelanggan, Giant juga akan melancarkan Value Deals untuk tawaran belian secara pukal, barangan perayaan, dan diskaun untuk pelbagai kategori sehingga 50% sebagai sebahagian daripada pelancaran. 

Service Promise Pengalaman membeli di Giant juga aka dipermudahkan dan diberikan keselesaan buat pelanggan dengan servis yang terbaik.  Untuk memudahkan pembayaran, Giant juga bakal menawarkan pembayaran melalui e-wallet seperti Touch 'n Go dan aplikasi Boost untuk pengalaman pembayaran yang lebih luas dan mudah. 

Giant Kini Berwajah Baru dan Tawarkan Pelbagai Promosi Menarik


Giant Kini Berwajah Baru dan Tawarkan Pelbagai Promosi Menarik


Giant Kini Berwajah Baru dan Tawarkan Pelbagai Promosi Menarik

Giant Kini Berwajah Baru dan Tawarkan Pelbagai Promosi Menarik

PENGALAMAN MEMBELI LEBIH LUAS

Kalau anda yang sedih sebab tiada pasaraya Giant berdekatan dengan kediaman korang, jangan risau sebab ada beberapa kawasan yang dipilih untuk Giant melancarkan Giant Mini. Penduduk di Lembah Klang dapat melihat perubahan G Ekspress dan SHopmart Stores kepada Giant mini dalam masa sebulan ini. Selain itu, Giant juga mengumumkan akan membuka 10 lagi Giant Mini dalam tahun ini! 

Giant Kini Berwajah Baru dan Tawarkan Pelbagai Promosi Menarik

Tahniah sekali lagi diucapkan kepada Giant, semoga dengan pembaharuan dan juga wajah baru ini dapat menjadikan pengguna dan pelanggan berpuas hati dengan pengalaman membeli belah di Giant. Aku sebagai pelanggan juga pastinya akan berasa selesa dengan pembaharuan terbaru ini dan pastinya akan membeli belah di pasaraya Giant! 

Untuk maklumat lebih lanjut, layari www.giant.com.my

SEKIAN

16 comments:

  1. Glad to find out that Giant our local retailer has rebranded themselves to stay relevant and at the same time still offering great prices for consumers.

    ReplyDelete
  2. Nampak ceria dah warna Giant. Dulu kusam ajer warnanya. Maybe boleh menarik orang ramai untuk berbelanja di Giant. Ada Giant terdekat kat Kipmall Bandar Baru Bangi.

    ReplyDelete
  3. tahniah giant atas pelancaran logo baharu. cuma nya kite terfikir mcam ada sama seperti logo SANTAN pulak hahahaha maybe boleh buat lagi verstail setanding dengan era kini. apa pun terus sukses giant

    ReplyDelete
  4. Wow.......this is so good. Nampak high end image ternary Giant. I love it! Thank you for sharing this good news.

    ReplyDelete
  5. Cantik giant konsep baru ni. Suka colour hijau tu. Tak sabar nk dtg sini .hehehe

    ReplyDelete
  6. MEMANG BERBEZA DAH GIANT SEKARANG TAPI TAK SEMUA CAWANGAN GIANT ALAMI FASA PERUBAHAN. ADA YANG MACAM TAK CUKUP BARANG DAN KURANGKAN BARANG JER. NAK KENA PILIH GIANT YANG BETUL2 BESAR BARU PUAS HATI PILIH BARANG.

    ReplyDelete
  7. Tahniah Giant di atas penjenamaan begini dan moga terus sukses.
    Nie pun lokasi kegemaran Rawlins membeli barangan keperluan rumah - semuanya lengkap.

    ReplyDelete
  8. lebih selesa..lebih cantik..lebih banyak promosi..memang best.. suka belanja dekat Giant sebab ada pelbagai barangan yg boleh kita dapatkan

    ReplyDelete
  9. Niceeeee. Goodjob Giant. satu pembaharuan yang bagus untuk pengguna.

    ReplyDelete
  10. Agak lama tak ke Giant, ni kalau pergi mesti hijau saujana memandang masuk Giant ni.. kalau gi Giant ni suka beli barang dapur dia, harga boleh tahan murah dan banyak pilihan..

    ReplyDelete
  11. Baru pergi Giant Setapak lepas mereka tukar wajah baru.. Lebih refreshing tengok kan!

    ReplyDelete
  12. Ceria warna baru giant ni. Lama dah tak pegi giant. Semoga terus maju

    ReplyDelete
  13. Tahniah Giant! Nampak lebih segar dengan logo baru. Sekarang lebih jelas nampak Giant sebab logi mereka ni lg outstanding.

    ReplyDelete
  14. Giant now looks much better, cleaner and more fun and safe doing my shopping there!!! I like it

    ReplyDelete
  15. Suka dengan konsep Giant yang terbaru. rasa selesa nak shopping dengan ada tarikan section yang lebih affordable

    ReplyDelete
  16. Kenapa masa duduk dekat dengan Giant ni tak ada pula rupa wajah baru ni kita memang suka shopping sini dulu.. Sekarang rumah dah jauh hehehe nak pergi tak tahu bila hurmmmm.... Suka beli barang segar memang bagus...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.


Powered by Blogger.